Yhteystiedot

Pro dosis Oy

Telakanmäenkatu 3,
53300 Lappeenranta

Y-tunnus 2189241-5

Share |

Yritys

Vuonna 2008 perustettu Pro dosis Oy tuottaa lääkehoidon tuki- ja asiantuntijapalveluita yksityishenkilöille, yrityksille ja kuntasektorille. Palvelumme perustuvat tutkimustietoon sekä korkeatasoiseen farmakologiseen ja farmaseuttiseen osaamiseen. Yrityksemme on apteekeista riippumaton, puolueeton toimija, joka tarjoaa monipuolista lääkehoitoihin liittyvää asiantuntemusta valtakunnallisesti.

Yrityksemme toiminnassa korostuvat asiakaslähtöisyys, moniammatillinen työskentely, kehitystyö ja ennakkoluuloton asenne uusia toimintamalleja kohtaan. Tavoitteenamme on edistää tehokasta, turvallista, tarkoituksenmukaista ja taloudellista lääkkeidenkäyttöä. Pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluita, jotka parantavat potilaan hoitoa ja elämänlaatua, helpottavat arjen sujumista ja vähentävät pitkällä tähtäimellä sekä potilaan että yhteiskunnan maksamia terveydenhoidon kustannuksia. Näin vastaamme omalta osaltamme väestön ikääntymisen haasteisiin.

Toiminnastamme vastaa laillistettu proviisori, jolla on lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyys. Asiakkaillamme on käytettävissään potilasasiamies. Ylläpidämme toimintamme laatua mm. omavalvontasuunnitelman avulla. Yrityksemme on Suomessa ensimmäinen laatuaan, ja sille on myönnetty valtakunnallinen lupa (Valvira Dnro V/30032/2017) suorittaa lääkehoidon kokonaisarviointeja yksityisen terveydenhuollon palveluna.

REKISTERISELOSTE